Telefonunuz Sorunlu mu Çıktı ?


Eğer Discovery'iniz sorunlu çıkarsa aldıktan sonra en geç 30 gün içerisinde aldığınız yere şartsız olarak geri iade edip başka bir GM Discovery alma veya Discovery değerinde başka bir telefon alma şansınız var.Bilginiz olsun.Bu sizin yasal hakkınız.

Telefonunuz Sorunlu mu Çıktı ? için “26 yorum” bulunmaktadır.

  1. Hocam bu hakkimizin dayanağı neresidir acaba ani başımıza böyle bi iş gelirse adamlara iade ederken nerden biliyosun böyle bi hakkın olduğunu derse ne diyicez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garanti belgesini dikkatlice okursanız bu maddeyi görebilirsiniz.Eğer aldığınız yer sorun çıkarırsa kendilerini Tüketici Mahkemesine şikayet edeceğinizi belirtin.Kısacası biraz olay çıkartın. :) Ağlamayana meme yok diye bir atasözü var.

      Sil
  2. Hocam peki ne gibi sorunlar çıkabilir. Yani sunun için soruyorum belki benim telefonun bir problemi vardır da ben farkında değilimdir. Bu yüzden soruyorum sizce nelere dikkat etmeliyim neleri kontrol etmeliyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kamerada pembelik olması şuan en yaygın sorun.Beyaz bir kağıdı fotoğrafa çekmeyi deneyin eğer fotoğrafın ortasında ufak bir pembe dalgalanma görülüyorsa hiç uğraşmadan telefonu geri verin.

      Sil
  3. bidaha telefon alırsam nokia dan başka almam arkadaş bu ne yaa ucuz dedik bi ssürü boku çıktı amk gidip ona buna ağız eğemem ben gittiği yere kadar hem sağlam isterse kamerası çalışması ne yani

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonu kullanamıyor birde telefona çamur atıyor.Sen git Nokia 3310 kullan hocam.Senin zeka seviyene en uygun telefon o.

      Sil
  4. Ey yaygın sorunlardan biri usb soketin arızalanması.Daha birkaç günlükken ikinci şarjımda bu arızayı yaşadım.şikayet sitelerinde telpanın kullanıcı hatası iddiasıyla servis parası isteğini çok okudum.neyseki aldığım mağaza yenisiyle değiştirdi.şimdilik sorun yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Usb şarj girişinin arızalanması en büyük sebep telefonun orijinal şarj aletinin çok dandik olması.Şarj aletinin ağzı çok sıkı.Takarken mecbur bastırmak gerekiyor, tabi bu seferde girişe zarar veriliyor ister, istemez.

      Sil
    2. Son durum.İkinci telefonda da usbden dosyaları görememeye başladı.iki cihaz ve aynı arızalar.ucuz et yahnisi bukadar oluyor herhalde.

      Sil
  5. Sen satıcıya git benim kameram da pembeleşme var teli geri vericem de bak nasıl bir cevap alıcaksın :))((:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tutupta sokaktaki barzo kılıklı telefoncu esnaftan alırsan tabi geri almaz telefonu.Git TeknoSa, Electroworld, Darty vs gibi büyük elektronik mağazalarından al bakalım, nasıl geri almıyorlar ?

      Sil
  6. Komik bir durum ama benim telefonda bir problemim yok suanlık ama kulauklıgında problem var kulaklıgın kulaklık kısmındaki içnde bulunan o sün gerimsimi desem bir bez parçası gibi bişi var kir pislik kulaklıgın içine girmesin diye konulmuş sanırsam o bir tanesinde yok direk kulalıgın içi görünüyr mıknatıslı olan yer vatan dan aldım bir hafta önce bugun yarın götürecegim problemi söylemeye bakalım ne diyecekler :(

    YanıtlaSil
  7. Benim telefon da da bir sorun var videolarda kırpma oluyor ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  8. Benim telefonun kulakliginda çok büyük sıkıntı var kulakligi taktiginda sağ kulakliktan hic ses alamiyosun sadece soldan gelen bir ses var ve berbat bi durum bu

    YanıtlaSil
  9. hocam iyi günler benim telefonumda hareket sensöründe sorun var bazen çalışıyor bazen çalışmıyor yani ekran yan dönmüyor telefon hareketleriyle olan oyunları oynayamıyorum buda bir hayli canımı sıkıyor nasıl bir çözümü olabilir acaba bunun.

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar. ben iki tane aldım birinde şu şekilde bir problem oluştu. konuşurken karşıda ki kişiye gürültülü uğultulu bir ses gönderiyordu. cihazı golddan aldım. 4 gün içinde iade etmeme rağmen telpa yetkili servisine gönderdiler. ve 20 gündür bekliyorum. şimdi sitenizi buldum ve bu makale dikkatimi çekti. anladığım kadarıyla teknik servise göndermeden telefonu iade alıp yenisi ile değiştirmeleri gerekiyor du doğru mudur ? çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef iş işten geçmiş.Keşke direk değişim talebinde bulunsaydınız.

      Sil
  11. aslında teknik servise yani Telpa ya direk değişim talebinde bulunarak gönderdik.

    YanıtlaSil
  12. Hocam ben avea telpa bayisinden alıcağım fakat şu kulaklık dandik çıkıyormuş,fakat şöyle birşey duydum beyaz kutulu telefonlarda bu problem yokmuş.Mesela beyaz kutulu siyah telefon.Diğerleri uyumsuz renkte çıkıyormuş ama önemli olan telefon kulaklığı ben 30 tl den aşağı kullanmam zaten :D Bide 16 gb altı kurtarmıyor yanılmıyorsam zevkle oyun oynamak için :D

    YanıtlaSil
  13. Telefonu alırken telpa bayiden alın.Ve beyaz kutulu olmasına dikkat edin,mesela siyah alıcaksınız o zaman beyaz kutulu siyah alın ki kulaklığı iyi çıksın,ve en önemlisi alırken kamerayı beyaz bir duvara tutun bakın pembelik varsa hemen değiştirin...Ama diğer özellikleriyle S3 ü bile geçiyor,yakın zamanda gm.discovery 2 çıkarsa galaxy s4 ü geçeçek gibi duruyor...

    YanıtlaSil
  14. ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ama hiçbir sorun ile karşılaşmadım ve çokta memnunum..

    YanıtlaSil
  15. merhaba general mobil discovery 16 gb aldım lıne yi yükleyemiyorum. Bağlantı hatası diyor defalarca denedim. 2. telimde aynı ve oda aynı cevabı veriyor. İnternet bağl. kontrol edin yazıyor. Arkadaşlar bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen. Nasıl yapabilirim yar. olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama genellikle ayarlar> uygulamalar dan google play store a girip verileri temizleyince düzelebilir, yani bende öyle olmuştu

      Sil
  16. Teli 2 ay oldu alalı kamerasinda herhangi bir sorun yoktu.fakat sabahleyin aniden ekrani full yeşil oldu ne foto nede video çekiyor ne yapmamı önerirsiniz?

    YanıtlaSil
  17. Telfonu 2 ay önce aldım ama problemsizdi ama kendiliğinden kamera bağlanma hatası veriyor ne yapmaliyim

    YanıtlaSil

Lütfen yorum yazarken yazım kurallarına uyunuz.
Yorumlar yönetici onayı sonrası yayınlanmaktadır.
Saçma sapan yorumlar yayınlanmayacaktır.