General Mobile Discovery 16 GB


General mobile kullanıcılardan gelen istekler doğrultusunda 16 GB hafizasi olan Discovery modelini çıkardı. Dahili hafizanin 5 GB'ını işletim sistemi için ayirmiş.Kullaniciya 11 GB kaliyor bu yüzden.

General Mobile Discovery 16 GB için “12 yorum” bulunmaktadır.

  1. Nerede satılıyor peki bu?

    YanıtlaSil
  2. Özellikleri ve fiyatıyla bu telefon bir harika :)

    YanıtlaSil
  3. geçtiğimiz hafta mediamark'tan aldığım bu modelden şu ana kadar hiçbir şikayetim olmadı. fiyatı ve kullanılabilirliği gayet güzel, tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  4. 4 gb ile 16 gb arasında çok fark var mıdır ? başka bir yorumda, roma ayırdığı alanaynı sadece kullanıcıya sunduğu alan daha fazla ve bu yüzden 16 gb almanın pek bir anlamı yok, demiş bir kullanıcı. Mavi renk istiyorum ve mavi rengin 16 gb modelini bulamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece hafızası yüksek o kadar.4 GB olan modeli alıp (kullanıcıya 2 GB alan bırakıyor) üstüne 16 GB hafıza kartı takıp kullanabilirsiniz.Doğrudur yani pek fark yok.

      Sil
  5. Peki 4 gb mi daha hizli 16 gb mi 4 gb tin daha hzli oldugunu soyleyenler war sizce dogru mu ?

    YanıtlaSil
  6. tüm uygulamaları sistem hafızasına yüklüyor. telefon hafızasına nasıl yükleyebiliriz? telefon hafızasını kullanamıyoruz.

    YanıtlaSil
  7. arkadaşlar bende discovery kullanıcısıyım.telefondan msj yazarken t9 yani sözcük tahmini ayarını kapatamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.iyi günler

    YanıtlaSil
  8. Admin benim telefonda çok fazla sayıda desen denemesi yapıldı yazıyor ve kıllanıcı adı ve şifresi istiyor ama şifre yazmak için klavye açılmıyor.

    YanıtlaSil
  9. bu 16gb sistem ve dahili diye 2 ye ayrılmış. 6sı sistemde gerisi dahili olarak. fakat bu dahili olan 10 gb lık bölümü kullanamıyorum. sadece sistem ve sd kart görünüyor. nasıl kullanabilirim yardımcı olabilirmisiniz?

    YanıtlaSil
  10. Alkali bir ay oldu çok memnunum. Sadece ekranin yandan kapanması olmamis

    YanıtlaSil

Lütfen yorum yazarken yazım kurallarına uyunuz.
Yorumlar yönetici onayı sonrası yayınlanmaktadır.
Saçma sapan yorumlar yayınlanmayacaktır.