Adobe Flash Player 11.1.111.9


Android cihazlarda, flash içeriklerini sorunsuz olarak görüntüleyebilmek için yüklemeniz gereken bir uygulama.
Adobe Flash Player, Android cihaz kullanıcılarının, flash içerikli web sayfalarında sorunsuz bir web deneyimi yaşamalarını sağlayan olmazsa olmaz bir eklentidir.

Ziyaret ettiğiniz web sayfalarındaki video ve animasyon gibi içerikleri problem yaşamadan görüntülemek istiyorsanız, cihazınıza Flash Player'ın bu resmi Android eklentisini mutlaka yüklemelisiniz.

İndirme Linki :

Adobe Flash Player 11.1.111.9 için “5 yorum” bulunmaktadır.

  1. Yardımm.apk yı hafıza kartına atıp yukledim telefona.menüde flash player setting cıktı ama acınca yine minik kutucukla karşılaştım.yani netten tv de izleyemedim.eklentilere her zaman izin ver de seçtim ama olmadı.nasıl yapacağım

    YanıtlaSil
  2. Blogda istek bölümü açılmalı.uygulama ve oyun paylaşımları artırılmalı bence..

    YanıtlaSil
  3. Admin bi bak brn bunu yukledim settings cikti basitm ona gri bi sayfa çikti ve kaliyor oyle

    YanıtlaSil
  4. Yüklerkene ayarlar çıkıyor siz ayarlara gidip bilinmeyen kaynaklara izin ver diyeceksiniz ondan sonra tekrar kapatın bilinmeyen kaynaklar yazan yeri.Yoksa İstenmeyen şeylerle tel inizi çokeltirsniz. ben şahsen tel i aldığım da dosyalarım da APK ler yazıyor benim orda flas player apk sı vardı olmayanlar da indirlebilirler.

    YanıtlaSil
  5. bende yükledim adobe sürekli flash player güncelleyip yeni sürümü çıktığından yeni sürümü nasıl kuracğız bilen yada başka bir formülü var mı? çünkü bazı siteleri şimdiden açmıyor flash player güncelleyin diyor. tşk......

    YanıtlaSil

Lütfen yorum yazarken yazım kurallarına uyunuz.
Yorumlar yönetici onayı sonrası yayınlanmaktadır.
Saçma sapan yorumlar yayınlanmayacaktır.