General Mobile İtalya'da satışa çıkıyor


Android One kapsamında ürettiği akıllı telefonlarla akıllı telefon pazarında yükselişe geçen General Mobile, yurtdışı operasyonlarına İtalya'yı da ekledi. 



General Mobile Satışları İtalya'da Başladı :

Türkiye dışında da satışlarını sürdüren General Mobile, Avrupa'nın önemli ülkelerinden biri olan İtalya'da da cihaz satışlarına başladı. İtalya'da Leali SRL distribütör firmasıyla satışlara başladığını duyuran General Mobile'ın Türkiye dışında satış yaptığı ülke sayısı 30'a yükselmiş oldu.

Kısa bir süre önce General Mobile GM 6 modeli ile Android One projesinde üretilen sayısını 4 yapmış oldu. General Mobile GM 4G, GM5, GM5 Plus ve GM 6 modellerinin ülke dışındaki satış ağı da genişletilmiş oldu.

General Mobile, Avrupa'da Hollanda, Sırbistan, Yunanistan, Hırvatistan, Arnavutluk, Lüksemburg, Belçika, Belarus, Karadağ, Almanya, İtalya ve Romanya'da satış yapıyor.

Bu ülkelere ek olarak Azerbaycan, Gürcistan, Pakistan, Özbekistan, Afganistan, Nepal, Malezya, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri, Tunus, Kenya ve Gana'da operasyonlarını sürdürüyor.

General Mobile İtalya'da satışa çıkıyor için “0 yorum” bulunmaktadır.

Lütfen yorum yazarken yazım kurallarına uyunuz.
Yorumlar yönetici onayı sonrası yayınlanmaktadır.
Saçma sapan yorumlar yayınlanmayacaktır.