General Mobile 5 Plus Özellikleri Sızdı


Mobile World Congress kapsamında tanıtılacağını bildiğimiz telefonunteknik özelliklerinin şimdilik bir kısmını sizlerle paylaşacağız.
General Mobile'dan bizzat aldığımız bilgilere göre, Türkiye pazarına yeni bir fiyat performans canavarı geliyor diyebiliriz.
General Mobile 5 Plus özellikleri
5.5 inç IPS tabanlı bir ekran ile gelecek olan General Mobile 5 PlusFull HDçözünürlüğünde olacak. 5.5 inç ekran büyüklüğünde Full HD çözünürlük ise401 PPI piksel yoğunluğuna tekabül ediyor.

Cat 7 modem ile etkili 4.5 G deneyimi

4.5 G uyumlu akıllı telefonlar listesini daha önce sizlerle paylaşmıştık. O paylaşımda LTE modem sınıflarına göre hızların farkını da açıklamıştık.

General Mobile 5 PlusCat 7 sınıfı bir LTE modem ile gelecek. Cat 6 ile Cat 7'nin indirme hızları 300 Mbps. Fakat esas fark upload yani yükleme hızlarında. Cat 6 modem kullanan bir telefonun yükleme hızı en yüksek 50 Mbps olurken, Cat 7 sınıfı bir telefon 150 Mbps'e kadar yükleme hızı bizlere sunuyor.
LTE Cat 7 sınıfı modem kullandığı için Qualcomm'un 8 çekirdekli Snapdragon 617 işlemcisinden gücünü alacak olan General Mobile 5 Plus, şimdi açıklayamayacağımız sürpriz ek özelliklerle beraber tanıtılacak.

General Mobile 5 Plus fiyat tahmini

Şimdilik kesin bir fiyat bilgisi verilmeyen General Mobile 5 Plus için, sunduğu özelliklere göre uygun bir fiyat ile geleceği konuşuluyor.
General Mobile 4G ile fiyat performans noktasında oldukça iddialı olan firma, aynı iddiayı General Mobile 5 Plus'ta da devam ettirecek. 
Yani iddialı teknik özelliklerle, bu teknik özelliklere göre uygun fiyatı bir arada bulabileceğiz.

Google ve Qualcomm desteği

Google'ın Android One partnerleri arasında en çok telefon satan firma olmayı başaran General Mobile, Android One 2 modelini satışa sunacak.
Bu alanda Google'dan daha fazla yazılım desteği alacak olan firma,Qualcomm tarafından da desteklenecek. 

1 yorum:

  1. General Mobile 5mplus kullanıcısıyım 5 para etmez 1 senelik telefonu şarj soketinden dolayı 5 defa servise götürdüm en son 355 TL servis ücreti istediler neymiş şarj soketinden içeri sıvı kaçmış ekran yanmış başka servise götürdüm şarj kablosu bozukmuş 39 TL'ye orijinal kablo aldım sorun çözüldü... Çalışanlardan tutun yöneticiye kadar hepsi dolandırıcı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Dünyanın en dandik ve en sorumsuz markası. Ben şikayet etmiyorum sadece alacak arkadaşları uyarıyorum. Çöpe atacak paranız varsa alın yoksa bulaşmayın. Satsan 200 TL etmez. Tüm iş satana kadar sattıktan sonra ne halin varsa gör hesabı.

    YanıtlaSil

Lütfen yorum yazarken yazım kurallarına uyunuz.
Yorumlar yönetici onayı sonrası yayınlanmaktadır.
Saçma sapan yorumlar yayınlanmayacaktır.