General Mobile GM 8 Go Görüntülendi



Sızıntılara göre General Mobile, MWC 2018’de hem Android Go hem de Android One’lı akıllı telefonlar tanıtacak. Android Go’lu akıllı telefon olan GM 8 Go’nun tasarımı ise ilk kez görüntülendi. Tamamen plastik bir gövdeye sahip olan cihaz standart bir giriş seviye akıllı telefon tasarımına sahip olduğu söylenebilir.

1GB RAM kapasitesi bulunan GM 8 Go, MediaTek MT6739 işlemcisinden gücünü alacak ve 16GB dahili depolama alanına sahip olacak. GM 8 Go’nun 5.03 inçlik HD çözünürlükteki ekranı 18:9 formata sahip ve 320 ppi piksel yoğunluğu bulunuyor. Giriş seviye için kesinlikle kötü bir ekran olduğu söylenemez.

Cihazın arkasında iPhone 8 Plus’takine benzer yatay bir kamera modülü bulunuyor. Fakat cihaz 13MP çözünürlüğünde tek kameraya sahip ve kameranın yanında çift ton LED flaş bulunuyor. Cihazın selfie kamerası ise 5MP çözünürlüğünde. GM 8 Go, sahip olduğu 3500mAh batarya ile seviyesine göre oldukça iyi şarj ömrü sunabilir.

1 yorum:

  1. gm5 e bi güncelleme getiremedinizya eğer müslümansanız ben size verilen sözlerinizden dolayı hakkımı helal etmiyorum, herhalde başka birşey dememe gerek yok(küfretmekten daha iyi hem rahatlıyorsun hemde hakkını mutlaka son kuruşuna kadar alıyorsun)(nokta)

    YanıtlaSil

Lütfen yorum yazarken yazım kurallarına uyunuz.
Yorumlar yönetici onayı sonrası yayınlanmaktadır.
Saçma sapan yorumlar yayınlanmayacaktır.