General Mobile Android Oreo Güncellemesini Alacak Telefonlar - Android 8 Güncellemesi İndir



General Mobile Android Oreo güncellemesi şirket tarafından onaylandı. Genaral Mobile resmi Facebook hesabından konuya ilişkin “Hazırlanın! Android 8.0 Oreo, General Mobile ile Geliyor! 🎊 Detaylar yarın! 😉” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

General Mobile Android Oreo Güncellemesi Geliyor

Şirket ayrıca geçen yıl ve bu yılın başında duyurduğu General Mobile 5 Plus ve General Mobile GM 6  modelleri için Android 8.0 Oreo güncellemesini yayınlayacak. Yeni Android sürümü telefonların çift SIM kartlı versiyonlarını da kapsıyor. General Mobile 5 isimli model ise maalesef Android 8 güncellemesini alamayacak.
Kısa süre içerisinde (gün içerisinde) yapılacak açıklamayla güncellemenin resmi dağıtım tarihinin açıklanması bekleniyor. Şirketin muhtemelen Android Oreo sürümünün General Mobile telefonlara hangi yenilikleri getireceğini de listeleyecektir.
Android 8.0 Oreo güncellemesi şu ana dek sadece Android Beta programına kayıtlı kullanıcılar için yayınlandı. Yeni Android sürümünün birkaç gün içerisinde Pixel ve bazı Nexus cihazlar için de OTA (şebeke) üzerinden yayınlanması bekleniyor.

General Mobile Android Oreo Güncellemesini Alacak Telefonlar - Android 8 Güncellemesi İndir için “0 yorum” bulunmaktadır.

Lütfen yorum yazarken yazım kurallarına uyunuz.
Yorumlar yönetici onayı sonrası yayınlanmaktadır.
Saçma sapan yorumlar yayınlanmayacaktır.