General Mobile 5 Plus İçin Android 7.1.1 Güncellemesi Çıktı




General Mobile resmi Instagram sayfasında da yer alan bilgiye göre Android 7.1.1 yazılım güncellemesi GM 5 Plus modelleri için dağıtıma sunuldu. Google'ın sunucularına verilen güncelleme OTA yolu ile kablosuz olarak telefonlardan indirilip kurulabilecek.

Ancak bu noktada dikkat edilmesi gereken bir konuyu da belirtmek gerekiyor. GM 5 Plus için yayınlanan Android 7.1.1 Nougat güncellemesi kademeli olarak dağıtılacak ve belirtilen takvimde sekme veya aksama olmadığı takdirde 11 Şubat tarihine kadar tüm GM 5 Plus telefonlarına dağıtılmış olacak.

Android 7.1.1 Özellikleri :


Android 7.1.1 güncellemesi ile 3D Touch işlevi gören uygulama hızlı kısayol erişimleri gelecek. Google'ın bazı uygulamalarında, ana ekrandaki ikonu basık tuttuğunuzda çeşitli fonksiyonlar ile hızlı ve pratik bir kullanım imkanı oluşturuluyor.

Güç tuşu şu anda sadece kapat seçeneğine sahip. Bu güncelleme ile yeniden başlatma özelliği de güç tuşu üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Telefon görüşmeleri sırasında karşımıza çıkan arama ekranı da daha modern bir hale getirilmiş. Artık tam ekran görünen arama bildirimlerlnde, çağrıyı kabul etmek ve reddetmek için, yukarıya veya aşağıya kaydırmak yeterli olacak.

General Mobile GM 5 Plus Android 7.1.1 güncellemesi alanlardan deneyimlerini paylaşmalarını bekliyoruz.

1 yorum:

  1. arama ekranında herhangi bir değişiklik olmadığı, eskisi gibi sağa sola kabul red ve yukarıya mesaj şeklinde dairesel ikon çıkıyor

    YanıtlaSil

Lütfen yorum yazarken yazım kurallarına uyunuz.
Yorumlar yönetici onayı sonrası yayınlanmaktadır.
Saçma sapan yorumlar yayınlanmayacaktır.