General Mobile Discovery Quadro4′ün Fiyatı Belli Oldu



1 milyon satış rakamını geride bırakana Discovery modeliyle 2013 yılına damga vuran General Mobile, 2014 yılında Android platformuna hızlı bir giriş yaptı. 21 Mart’ta düzenlenen lansman ile Discovery Elite modelini üst segmente konumlandıran şirket orta seviyede iddiasını farklı telefonlarla sürdürmeye devam ediyor. Akıllı telefonların özellikle batarya performansından dert yanan kullanıcılar için 3000 mAh bataryaya sahip Discovery Quadro4 modelini satışa sunmaya hazırlanan General Mobile telefonunu taksit imkanıyla son kullanıcıyla buluşturmayı hedefliyor. Önümüzdeki hafta ülkemizde hizmet veren bir perakende firması üzerinden 999 TL’ye satışa sunulacak olan General Mobile Discovery Quadro4 taksit imkanıyla da ilgi çekecek gibi görünüyor.

General Mobile Discovery Quadro4 modeli 4.5 inç 1280 x 720 piksel HD Super IPS ekran paneli, 1.5 GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 16 GB dahili depolama,8 megapiksel LED flaş destekli arka kamera, 2 megapiksel ön kamera, 3000 mAh bataryave Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip. 131 x 63 mm ölçülerine sahip olan General Mobile Discovery Quadro4, 9.7 mm kalınlığa ve 152 gram ağırlığa sahip. Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulacak olan telefon özellikle 1 Şubat’tan itibaren BDDK tarafından yapılan düzenlemeyle cep telefonu satışlarındaki taksit imkanının kaldırılmasından sonra sunulan taksit imkanıyla dikkat çekecektir.

Discovery Quadro 4 modelinin 3000mAh’lik bataryası çok yoğun kullanımlar haricinde 2 günü rahatlıkla çıkartacak gibi görünüyor. Telefonun 10, 15 ve 24 taksit seçeneğiyle satışa sunulmasını bekliyoruz. 999 TL’lik fiyatın telefonun hangi taksit seçeneği için olacağını ilerleyen günlerde göreceğiz. Discovery Quadro4′ün fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz...

General Mobile Discovery Quadro4′ün Fiyatı Belli Oldu için “4 yorum” bulunmaktadır.

  1. Harika bir tasarım fiyatıda oldukça uygun geldi bana paylaşım için tşk...

    YanıtlaSil
  2. bunu bu fiyata vede tek sim kart biraz zor satar.

    YanıtlaSil
  3. bu fiyatla taksit sayısı 24 ay olsaydı bayağı çok satardı ancak ürünün 10 ay taksitle fiyatının 999 tl olması, gm discovery den şarj süresi haricinde görünür bir farkı olmaması ürünün dezavantajını ortaya koymuş oluyor. bence gm discovery deki satış başarısını elde edemez.

    YanıtlaSil
  4. satın aldığınız telefonun desteği sizin için önemli değil ve gereksiz ise General Mobile alın yok ben daima destek ve güncelleme beklerim müşteri hizmetleri ararım derseniz sakın sakın sakın ha uzak durun 1 tane çalışan personeli dahi bulunamayan bir telefon sınıfta kalırsınız

    YanıtlaSil

Lütfen yorum yazarken yazım kurallarına uyunuz.
Yorumlar yönetici onayı sonrası yayınlanmaktadır.
Saçma sapan yorumlar yayınlanmayacaktır.