Televizyonlarda Satılan Galaxy S4-Galaxy S3 Telefonlar Hakkında



Bu konu hakkında bana çok soru geliyor.Flash TV gibi televizyon kanallarında satılan telefon orijinal mi, gerçek mi vs diye ? Sorarım size hiç 199 liraya Galaxy S4 olur mu ? Akıl var mantık var.Orijinal Samsung Galaxy S4'ün bir aylık taksiti 200 lira ediyor.Gerçi kredi kartına cep telefonlarında taksit kaldırıldı ama olsun.Kaldı ki Samsung bile emin olun o telefonu 200 liradan çok fazlasına imal ediyordur..Fakat reklamlarda gösterilen telefon bildiğimiz Samsung Galaxy S4.Fakat uyanıklar telefonu uzaktan gösteriyorlar ve yakın çekime girmiyorlar.Ayrıca ekranın üstündeki Samsung yazısınada bant çekmişler ki olay anlaşılmasın : ) Bu telefonların Android işletim sistemi bile yok.Hadi onu geçtim ekranı bastırmaya duyarlı.Aynı Nokia 5800'daki gibi.Birde "Altı kara koyunun kaç bacağı vardır?" sorusuyla milleti dolandırmaya kalkanları var bunların.Neymiş, tanıtım fiyatıymış.Oldu birde sütlü kahve söyle.Diğer uyanıklar ise Galaksi S4, S4, Galax S4, Glaxy S4 gibi isimler kullanıyor.Hele birde Sony'nin ünlü Xperia serisinin çakması "ixperia" var ki akıllara zarar.Sonuç olarak bu dolandırıcılara inanmayınız.Oldu ki çevrenizden bir arkadaşınız, akrabanız vs bu adamlara inanıp sipariş verdi.O kişiye rahatlıkla evinizi, barkınızı emanet edebilirsiniz.Zira bu dünyada onlar kadar saf ve temiz insan kalmadı. : )


Televizyonlarda Satılan Galaxy S4-Galaxy S3 Telefonlar Hakkında için “8 yorum” bulunmaktadır.

  1. benim sorunum var telefonla ilgili alalı iki ay oldu cevaplarsanız çok memnun olurum:
    1)Sistem güncellemelerinden telefonu güncellediğimde fotoğrafı çektikten sonra fotoğrafa tekrar girdiğimde siyah bir ekranda küçük resim yok yazıyor.
    2)Herhangi bir apk indirip kurmaya çalıştığımda paket ayrıştırma hatası alıyorum

    YanıtlaSil
  2. ben de sipariş verdim ama kapıda bakacağım sahte olsa almam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sahte olsa almam mı :DD sahte ki zaten :) alın alın paranız bol devlette veriyor.herkesin keyfi çakır.2 ayda 1 200 200 telefona verene kadar taksitle gidin orijinal tel alın 1 kere alın en azından :S

      Sil
  3. kesinlikle bakmayın bıle kargo sızı arayınca gerı göndermek ıstedıgınızı soyleyın telefon 1 ay sonra kapanıyormuş bı arkadaşımın basına gelmıs bende sıparıs vermısdım hemen gerı gonderdım ıptal ettirmek ıcın aradığımda o numarayı bıle açmıyorlar ıstersenız deneyın mecbur kargoyla gerı gonderdım

    YanıtlaSil
  4. Bunlar sahtekâr sakin inamayim aramayin.Arkadasa yanlış dandik bi telefon gönderdiler ayrıca içinde ne batarya var ne sarj tlefonda bozuk hiç acılmiyo kac kez aradik dönüş yapacagiz dediler aramadılar.resmen dolandiricilik yapiyorlar hırsızlar utanma arlanma allah kitap yok milletin hakkini yiyolar kani bozuk karaktersiz çingen bebeleri.

    YanıtlaSil
  5. Ben bütün internet sitelerinde googlede facebookta heryerde bunla er in sahtekar dolandirici olduğunu paylasiyorum size paylasin halkimiz yanilmasin.bu kanı bozuklarin tuzagina dusmasin.

    YanıtlaSil
  6. Herkes telefonun siparişini kapıda ödeme şeklinde versin kapıya geldiğinde de almasın. Bakalım nasıl oluyo milleti aldatma.

    YanıtlaSil
  7. kardesime aldık hicbisey olmadi su ana kadar ve bende kendime alacagım denizin ortasında ne var diye soru sorarak verdikleri telefonu ama emin degilim google play store varmı yok mu diye

    YanıtlaSil

Lütfen yorum yazarken yazım kurallarına uyunuz.
Yorumlar yönetici onayı sonrası yayınlanmaktadır.
Saçma sapan yorumlar yayınlanmayacaktır.