GM Discovery Elite Özellikleri ve Çıkış Tarihi




GM Discovery ile fiyat/performans kategorisinde liderliği ele geçiren General Mobile, gözünü yükseklere dikti. En hızlı Snapdragon 800 versiyonu, 3GB bellek, 16MP kamera, 5,5" Full HD ekran ile donatılan Elite, hem özellikleri hem de fiyatı ile çok konuşulacak.
Sık sorulan sorulara cevaplar;

Elite ne zaman piyasada olacak:
Şubat ayı içerisinde ilk partinin satışa çıkması ve etiketin 1199TL civarı olması bekleniyor.

Elite Lite ne zaman piyasada olacak:
Henüz kesin bir tarih ve fiyat belirlenmiş değil.

Discovery 2 ne zaman piyasada olacak:
Mart ayı içinde piyasada olması bekleniyor.

Discovery Elite'in öne çıkan teknik özellikleri: 
2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
3GB Sistem belleği / 32GB ROM
5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
2500mAh Batarya
Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - Glonass

Discovery Elite Lite'ın öne çıkan teknik özellikleri: 
2.5GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
Adreno 550MHz Adreno 330 GPU
2GB Sistem belleği / 16GB ROM
5,5" Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
16MP arka, Optik odaklamalı 8MP ön kamera
2500mAh Batarya
Wifi, Bluetoth 4.0, GPS - Glonass

Ayrıca http://generalmobilediscoveryelite.blogspot.com/ adresinden General Mobile Discovery Elite için özel destek vermeye devam edeceğim.

Beyaz Discovery Elite ise şöyle ;






GM Discovery Elite Özellikleri ve Çıkış Tarihi için “64 yorum” bulunmaktadır.

  1. Bu telefonla ilgili resmi bir internet sitesi var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://tr.generalmobile.com/discoveryElite.html

      Sil
  2. bundan ne farkı var
    http://www.aliexpress.com/item/Gionee-golden-e7-32g-pixels-emperorship-800-quad-core-smart-phone/1652909380.html

    YanıtlaSil
  3. o ilanda bi enteresanlık var. altta
    cep telefonu fiyat aralığı: 3000 yuan - 2001 yazıyor. yani ucuz bir telefon deği...

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar Gionee Elife E7 yi tasarım olarak aldı çünkü bizim isteklerimize uyan bir modeldi. Tabikide şuanki dünyanın en güçlü telefonu olan E7 yi bizlere sunmayacaklar. Ama şöyle bir şey varki GM tamamiyle bizlerin isteği doğrultusunda hareket ediyor. Geniş ekran istedik oldu, LG G ile gelen çift dokunma ile açılmasını istedik oda oldu, ön kamerası iyi olsun dedik oda oldu, işlemcisi iyi olsun dedik oda oldu, FİYATI CEP YAKMASIN DEDİK 2.000 TL LİK TELEFONU BİZLERE 1199 TL DEN SUNMAYI DÜŞÜNÜYORLAR (ama kur fiyatlarına bağlı olarak değişe bilir hedef bu), vb..... bir çok şey bizim isteğimiz doğrultusunda gerçekleşti bu yüzden GM ekibine çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. General mobile firma calışanı olma ihtimalın %100 dh yada aynı yorumu yapmışşın ;-)

      Sil
  5. çok mukemmel cihaz aslında kamera tek olsa ve hem one hem arkaya donme yapabilse 360 derce dadından yenmez samsung agzı acık baksın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cihazı bugün satin aldim s4 um verdi internette acayip gizli kamerasi super bu büyük ekran olmasi güzel bataryasi az görünüyor ama s4 sen daha uzun sarji gidiyor

      Sil
  6. Yavuz Klc GM Elite Mini de böyle bir şey düşünülüyor ama kesin bir açıklama yok. Dediğim gibi Gionee Elife E7 Mini yi araştırısanız böyle bir şeyin olduğunu görebelirsiniz ama 360 değil 180 derece dönmektedir kamera ve ön kamera alanınada hoparlörler yerleştirilerek ses çıkış gücü arttırılmıştır. Yeni GM modelleri için bütün tasarımlar bizim elimizde olduğu için bunları Twitter ve ya Facebook adreslerinden yetkililere ileterek hayallerinizdeki telefonu elde edebilirsiniz. GM ye gösterdiğimiz ilgi her geçen gün artmakta bununla beraber GM de bizim için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. GM ekibine teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elinden geleni yapmaya calismaktansa verdikleri sözleri tutmaya calissalar daha güvenilir olacaklar

      Sil
  7. Valla diskover bile mukemmel bu elit super

    YanıtlaSil
  8. Arkadaşlar resmi bir internet sitesi yok ama Twitter ve Facebook ta Muzaffer GÖLCÜ GM de yeri önemli olan bir kişidir ve http://tr.generalmobile.com/ resmi sitesidir ancak site pek iç açıcı olmadığından Twitter ve Facebook tan takip etmenizi öneririm.

    YanıtlaSil
  9. 5.5inc çok büyük hafizasi artmio ben lite alacaktim ama 16 GB bataryasi 2500 mah ve acilamaz kasa 800ac degil s800

    YanıtlaSil
  10. yani arkadaslar gionee marka adlı bır fırmadan alınmıs belkı ama yabancı sıtelerden bakarsanız sonucda yurt dısından alsanız 1000 tl cıvarında ve hıcbır garantısı yok mesela ama bunu GN mobıl ele aldımı evet garantısı varmı evet aynı ozellıkmı evet ama bırazda donanımsal farkla cok cok daha ıyı bır yerı var yanı bence cok guzel ve harıka urun cıkarıyorlarrrr

    YanıtlaSil
  11. şubat bitti oldu hala telefon çıkacak

    YanıtlaSil
  12. kaç gündür bekliyorum bu telefonu.pili biraz daha fazla olsa iyi olurdu 3000mah civarında gibi..kesin bir tarih yok ne zaman cıkacak lan bu telefon inceleme videolarını izleyip ona göre almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
  13. kesin bir tarih yok. kaç gündür bekliyorum bu telefonu.ne zaman çıkacak?

    YanıtlaSil
  14. bu telefon her şeyi ile cok iyi ama batarya niye öle düşük

    YanıtlaSil
  15. Arkadaşlar hafıza artmıyor diyorsunuz ama 32 GB ROM neyinize yetmiyor ayrıca, alıcaksınız bi telefon 16 GB ROM lu 8 GB hafıza kartı takacaksınız bu telefona laf yok.

    YanıtlaSil
  16. Hani subat ayinda cikiyodu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşım bu söylemler firmanın pazarlama taktiği erken tarih verip milletin başka markalara yönelmesini engelliyorlar.Muzaffer Bey kendisi dedi sözde bu hafta ilk parti dağıtılıyordu nerede daha ön siparişler bile başlamadı.

      Sil
    2. aynen ismail e katiliyorum tamamen satis politikasi gm nin.göster ama elletme politikasi.insanlari heycenlandirip baska telefon almalarini engelleyip bu cihazin cikmasini beklettiriyorlar.gölcü yok yakinda cok yakinda yazilim calismalarimiz devam ediyor falan filan hep oyalama taktigi.buraya yaziyorum mayistan önce cikmaz bu cihaz.ben kararimi LG G2 den yana kullanmaya karar verdim.

      Sil
  17. Suanda diskover var 6. Yani altitane gecti elimden gene alirim gene alirim galaxyinin tom modellerini kullandim 2. S4 var kapaniyo kendi aciliyo hepside ama diskover cift sim aynianda agir ugulamalar var niyekapanmiyo gecin bunlari ben elci g flex almayi fusunuyordum 2600 lira elitin onfan farkine fazlasi vat eksiyi yok bataryadi disinda 3 gb hangitelde remvar anlayanda yaziyo anlamayanda arastiranda arastirmayanda almakisteyenlere omerirom gayet ustduzey cihazla gm diskover elit ve diskover 2

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen önce yazi yazmasini ögren kardes millete anlayanda yaziyor anlamayanda diyene kadar.türkceninde icine etmissin ingilizceninde.

      Sil
  18. Discovery de ilk partide sarj deligi sorunluydu elitede bu olurmu ?

    YanıtlaSil
  19. Arkadaşlar bekleme artık son buluyor ELİTE Mart ayının son haftası tüketiciler ile buluşacaktır. Aksaklığın nedeni geliştirmeler olduğu içindir. Elite çıktı diye Discovery i kenerıya atmayan bi ekip var karşınızda bu kadar olacak artık. Discovery için güncellemerde hazırlanıyor ve Discovery 2 de hazırlanma aşamasında. Sabırınız için teşekkürler......

    YanıtlaSil
  20. Telefonlar turkiyeye gelse bile daha yazilimiyla ugrasacaklar. Kolay kolay cikmaz daha. Beklemek te zor be

    YanıtlaSil
  21. Telefon güzelde tek handikap batarya keşke 2500 mah olmasaydı

    YanıtlaSil
  22. batarya gücünün en az 3500 mAh olması gerekli.

    YanıtlaSil
  23. Böyle bir telefona inanamıyorum hemde 1200 liraya. 2.5 ghz 4 çekirdek snapdragon 800ac işlemci, 3 gb ram, 16 mp ön 8 mp arka kamera (bu müthiş özellikle ön kamera) 2500 mAh pil (bence yeterli) 5.5 inç Full HD ekran(bana göre büyük) bu özellikte bir telefon ve 1200 lira. Bu paraya aynı özellikteki başka markanın telefonunun ikinci elini alamazsınız. Başka da birşey demeye gerek yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2.5 ghz diil 2.2 dir kesnlikle

      Sil
    2. var sol tarafda incelemere baksan gorursun tam olarag hangi inceleme videosunu bilemiyorum..ama kesin var

      Sil
  24. Şu telefonu biran önce cikarsalarda alsak telefoncuyu her gün aramaktan bıktım

    YanıtlaSil
  25. Adsiz sende adtakin once da tl kunmatik bakmadan yazdimm icin oyle harfler eksik yada yanlis

    YanıtlaSil
  26. beklemeye degecek bir telefon
    üstelik bizim isteklerimiz dogrultusunda hazırlanıyo
    şunun şurasında Martın sonuna ne kaldı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sözde şubatın sonuydu. Nisanın sonu mayısın sonu derken kim bilir ne zaman çıkacak. Beklemekten sıkılıp LG G2 alıp geçmek strese katlanmaktan daha iyi olacak sanki.

      Sil
  27. Mart biticek hala çıkıcak!!!!!!!

    YanıtlaSil
  28. evet ne zaman çıkacak ya yoksa bende G2 alacağım bi telefon değiştirelim dedik :))) bekliyoz discovery2 yi ama illede g2 al diyorlar sanki şubat dediler mart başı dediler eee hadii

    YanıtlaSil
  29. Fena degil ama bir kac eksikleri var.
    Fiyat olarak biraz daha az olabilir,cunku ayni ayarda telefonlar Cin de daha ucuz .
    Eksik donanim ise . NFC. Ve Wirless charge.
    4G Lte evet. Turkiye de yok hale 3g iile ugrasiyorlar ama ama cogu iyi markalarda var ve avrupa kullaniyor.Eger bir buyuk Marka olmak istiyorsa Genaral Mobil ve Yurtdisinda da satmasi lazim .Her zaman bir adim onde olmasi lasim.

    YanıtlaSil
  30. Fiyatı uygun şekilde gelirse almayı düşünüyorum yoksa başka şeylere yönelebilirim yalnız biraz küçük olsa iyi olurdu taşıma sorunu oluyo biraz erkeklerde :)

    YanıtlaSil
  31. merakla bekliyorum ama servisini dusundukce vazgeciyorum.... Kisacasi ucuz etin yahnisi yenmiyor beee

    YanıtlaSil
  32. Discovery mevcut,,şarj soketi arızalı, teknik servise ulaşmak 1 hafta, ürünün yapılması 1 hafta 10 gün, telefonu kullanamama en az 20 gün bu sıkıntılara katlanmak ise cabası general mobile elite daha da kötü olacak, teknik servis kapasitesi yetersiz, tüm Türkiyeden Levent İstanbula geliyor ürünler, bayi soket değişimini 50 TL ye yapıyor ama garanti bitiyor, yedek parçayıda TELPA dan alıyor aman General Mobile dan uzak durun

    YanıtlaSil
  33. Bu fiyat fazla olabilir lakin bunun gerekçeleri ; 1.si verilen sözler şu an tutulmuyor gözüküyor , 2.ön satıştan dolayı yüksek rakam olması. Umarım 2.sidir bu fiyatın gerekçesi.Rahat bugüne kadar 30-35 tane telefon kullandım.Kafayı yemek üzereyim , son bir ihtiyaç ki snapdragon 800 veya 800ac'den aşağı olmayan 3gb rami olan telefondu.Bu General Mobile elite'de var bunun dışında aynı donanımı ortalama diğer markalarda görüyorsunuz , rakam 1900TL.Yurtdışında bir telefon firmasının yerel üretimi , kaliteli , GM'yi karalamak gibi olmasın diye isim vermeyeceğim ki zaten GM güzel bi hamle yaptı General mobile bir firmanın telefonunu bize sunuyor GM etiketiyle , bende bir süredir ve çoğu teknoloji forumları bu cihazın uzun zamandır yurt dışındaki versiyonunu takipteydik orda 3 model vardı snapdragon 800 3g 3gbram , snapdragon 800 lite 3g 2gb ram , snagragon 800ac 4g 3gb ram , snagragonAc'yi görseydik iyi olurdu.şahsen o yurt dışındaki telefonu getirip pasaport kaydı harçları vergisi derken şu an fiyatı geçerdi benim için.Lakin dış piyasayada göz atınca bize bu telefonu maksimum 1000-1100TL satmasını bekliyorum.Fiyat tabi ki de normal ama , tavsiyem şudur ki kazanacaksınız zaten , azda kazanmazsınız öz kazanırsınız daim olur.Ön yargılarınızı , geçmiş günlerinizin hatalarını yavaş yavaş affetirin derim.Ben daha Gm kullanmadım ama arkadaşlarım kullanıyor.Aynı teknolojiyi uygun fiyata kullanabilmeleri güzel bir olay.Devam ettirin derim , bizde kazanalım , sizde kazanın , herkes kazansın.Fiyat bandını 1000-1100'e çekip piyasayı savurmanız ümidiyle.İyi günler ! :)

    YanıtlaSil
  34. hiç alan kullanan yok mu arkadaşlar

    YanıtlaSil
  35. ya daha cıkmadı mı magazalara bile gelmemiş daha syah rengi gelmiş gold'a beyaz yok :S

    YanıtlaSil
  36. Ben bu telefonu almak için nereye sipariş vereceğim?

    YanıtlaSil
  37. Bendevar suanda guzel 1300 liraya aldim goruntulu konusma yok teksorun

    YanıtlaSil
  38. Güzel telefon.Almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  39. Olmuş nisan'ın ortası, 5800den sonra adam gibi bi makina alalım dedik, fiyat/performans ürünü olsun dedik, bekledik, bekledik, bekledik ama yeter gari. Para yine nokia'ya gidecek anlaşıldı. N'apalım; bu sefer de paramı Bill Gates kazansın.

    YanıtlaSil
  40. slm g m bugün pendikte 10 telefoncuya sordum piyasada yok satıyor ayrıca beyez renk olarakta bulmak çok zor telpa olarak bir yayın yapın tarih verin

    YanıtlaSil
  41. Slm arkadaşlar bn elite beyz modelini dün aldım mükemmel bi cihaz ama hoporlör altta ve sadece biri çalışıyor bozuk mu yoksa görüntü içinmi koydular bilmiyorum

    YanıtlaSil
  42. Hopörlörlerden biri normal hopörlör, diğeri ise mikrofondur.

    YanıtlaSil
  43. internetten bakıyorum hiç bir mağazada yok yılan hikayesine döndü bu iş

    YanıtlaSil
  44. 2 haftadır bakmadık yer bırakmadım denizlide hiçbir yerde kalmamış ne zaman gelecekse artık beklemekten sıkıldık benim gibi çok insan bekliyor

    YanıtlaSil
  45. Merhaba arkadaşlar bu disvovery elite de bildirim Işığı var mi bilgisi olan varsa bana yardim edebilir mi tesekkur ederim

    YanıtlaSil
  46. Bildirim ışığı telefonun sol üst köşesinde kırmızı yeşil ve mavi renkte bulunmaktadır

    YanıtlaSil
  47. attan indm geldm buna bindm.. özellklr cok güzl görnyo, tlfnu ilk elime aldığmda hafiflği estetği ck güzl geldi. ekrn tepkme süresi gayt iyiydi. ama kullandkça farkedysun nedn 1 iphone yada samsng olamdklrını.. yedeklme içn pcye takyrum tlfn haln gionee olark görnyo. yani asl adı tlfnun bu. donmlar, taklmlar, ısnma, kiltlnme. daha bisrü oly. tlfonu uçakmdna almk içn 10 dk ugrştım. uçk modnda olan tlfnun havadyken caldgnı bi hayl edn ne durma düştm. açk bıraktgm tlfn sabh kaplı olyo. sistm arayüzyle karşılştım ne yapacgmı bilemdm. ahze sesi çk az. karşmdki insna söledklrni tekrr ettrmk zornda kalıyrm ve karşındki patrnn olunca bu hiç hoş olmyr. video ya da müzk dinlrken ses tatmin etmiyblr önemsysanz tabi. dragon ekrn sağlm ama çk parlk açık havada hç bişe görnmüyo. wifi görme bağlanma tam bir işkence. almayın demiyorum bu fiyata alabileceğiniz en iyi kamera özelliği ama daha fazlası değil kesinlikle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ulan o kadar arastirdim teknoloji sitelerinden incelemelere baktim uzmanlar telefonu gayet iyi buluyolar sen hangi telefondan bahsediyon bilader emin misin discovery elite olduguna

      Sil
  48. cihaz harika yanlız fiyat olarak yanlış seçim 1250 tl yerine 900 tl civarı olması lazımdı

    YanıtlaSil
  49. Discovery Mobile Elite Lite 2. pati hala çıkmadımı ne zaman çıkacak bi bilgi yokmu.

    YanıtlaSil
  50. ben cumartesi gün aldım telefon mükemmel ötesi s5 kullanan arkadaşlarım da var 5 s te note 3te telfonda özellik yok yok kısayollar, 1.35 gb asphalt 8 i hiç kasılma donma olmadan açıyor ve jet hızında çalışıyor telefon akşam yatarken %67 de bırakıyorsun saba kalk %66 asphalt 8 de bir tur oynama %3-4 şarj yiyor malum samsungun donma şarj problemlerini herkes bilir şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım,kamera kalitesi özellikle aydınlık ortamlarda çok iyi diğer telefonların kamerasını karanlıkta görmediğim için kıyaslayamnayacağım, hızına yetişmek imkansız vede bahsettiğim telefonlarla arasında 1000 tl ye yakın fiyat farkı var

    YanıtlaSil
  51. süper bişey yaa bu telefonu çıkarandan Allah razı olsun alıcam ama biraz bekliycem fiyatı düşsün 1000 falan olsun ama tek kelimeyle harikaaa

    YanıtlaSil

Lütfen yorum yazarken yazım kurallarına uyunuz.
Yorumlar yönetici onayı sonrası yayınlanmaktadır.
Saçma sapan yorumlar yayınlanmayacaktır.