Yeni Güncelleme Geldi


Ekran kilitli durumda müzik çalarken ses tuşlarından birine basılı tutunca müzik değiştirme özelliği de stabil olarak çalışıyor. 

Kamera Çift dosya sorunu da ortadan kalkmış durumdadır...
Kameradaki flaş açma kısayolu kaldırılmış, ortama göre otomatik olarak flaş açılmaktadır.





Yeni Güncelleme Geldi için “67 yorum” bulunmaktadır.

  1. Ben telefonu rootlamistim storeoid ve el feneri uygulamalarini silmistim simdi robotu kaldirdim ve güncelleme yapmak istiyorum ama el feneri uygulamasini sildigim için recovery mode de güncelleme GN_flashlight hatasi veriyor nasil cozebilirim bu sorunu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynı sorun bende de var. Custom rom yüklemiştim.
      Orijinal rom a döndüğüm halde güncelleme yüklerken hata veriyor. yardımcı olabilecek birileri var mı

      Sil
    2. Guncelleyemiyorum hep yarıda kesiliyor. Rootlu olduğu içinmi acaba? Ama gecen ayki güncellemedede rootluydu!

      Sil
    3. Wipe data yaparak deneyin

      Sil
  2. Bide ucuz telefona güncelleme gelmez diyorlardı. 1000 liralik telefonlara kafa atan yazilim ve hizmet var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen s3 ten daha hizli guncelleme geliyor s3 e guncelleme geldide noldu bi ise yaramadı

      Sil
  3. Flasin otomatik olmasi kotü olmus gerekli gereksiz herseye yanıyor tekrar flas tusu geri gelmeli bence bu kullaniciya kalmali

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninle aynı fikirdeyim can skcı bir durum. Karanlıkta flash patlamadigi bile oluyo bilseydim güncellemezdim.

      Sil
    2. Kardeş dili değiştir flaş işareti geliyor

      Sil
  4. DTS sound özelliğini diğer tüm müzik çalarlarda da kullanabilmemiz bir harika olmuş.

    YanıtlaSil
  5. Flashın Otomatik Olması iyi Olmamış.Örneğin Yeni Doğmuş Bebek Resmi Çekerken Flashın Kapalı Olması Gerekiyor.Böyle Durumda Fotomu Çekmeyeceğiz.Acil Düzeltme Lütfen...

    YanıtlaSil
  6. Güncelleme güzel ama hatali menüden yada msj bölümünden cikarken siyah ekran 4 saniye takili kalip ekran sonradan geliyor yani gecikmeli. Buna bir çözüm varmi acaba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı sorun bendede vardır ancak fabrika ayarlarından sonra stabil çalışoyor.

      Sil
  7. Bi güncelleme daha alabilir. Sanırım KİTKAT alacak çünkü bu fiRMA BATMAK uzareyken bu telefonla kurtuldu ve çok sattı sahada satmak için kitkat alacak.

    YanıtlaSil
  8. admin güncelleme yaptıktan sonra recovery moda gecip güncellerken yarıda kalıyor hata veriyor bu konuda yardımcı olabılırmısın yada güncelleme dosyasını paylaşabilirmisin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşım bende de aynı sorun var sorunu çözersen bana da haber verin

      Sil
    2. sende benim gibi onceden root ettinmi telefonu yada custom rom yükledikten sonra orjinal rom a dönüş yaptın mı ? bu bilgi onemli cvp bekliyorum senden..

      Sil
    3. Sadece rootlu custom ROM yüklemedim

      Sil
  9. son güncelleme linkini eklemeyi unutmuşsun dostum :D

    YanıtlaSil
  10. Flashın manual olmaması da neyin nesi? Neden böyle bir kısıtlamaya gidildi anlamadım gerçekten. acil düzeltilmeli.!

    YanıtlaSil
  11. Merhaba,
    Bugün GM Discovery 16GB telefondan güncelleme denetledim. Yeni güncellemeyi buldu, yükle seçenegini seçtim. Telefon yeniden başlayacak vs dedi. Güncelleme yapıldı ve telefon yeniden açıldığında "Discovery" açılış ekranı geliyor ve en son logoda kalıyor. Bu sorun neden kaynaklı olabilir, ne tür bir çözüm önerirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanlış flaşlama servise gnder para almazlar durumu aynen anlat

      Sil
    2. wipe yaptın mı arkadasım ondan olabilir eger yapmadıysan googlede arastır nasıl yapıldıgı anlatılıyor..

      Sil
  12. flash olayının acilen düzeltilmesi gerekiyor

    YanıtlaSil
  13. Admin kardes bu cihaza overclock islemi yapilabiliyomuyuz

    YanıtlaSil
  14. Cok kotu olmus kameradan flash kisayolunun kaldirilmasi...

    YanıtlaSil
  15. Flash olayı bence olmamış.Birde tuş açmaya kısa yollar konursa fena olmaz.:)

    YanıtlaSil
  16. Arkadaşlar Son Güncelleme İle Cihazın Performansı 1 Katı Daha Arttı Ancak Hala Cihaz Donanımına Göre Yazılımsal Eksikleri Var. OTG Desteği Var Karnel Dosyası Eksik ! Son Güncelleme Stabil Çalışıyor Ancak RAM Kullanımı Arttı, Sorun Değil Ancak Şarj Süresi Kısaldı. Ayrıca Neden Cihazlarınızı Rootluyorsunuz Anlayamadım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökhan Bey,

      Şarj sorununu çözebildiniz mi ? Bende de 1 günden fazla giden telefon, güncellemeden sonra yarım gün gitmez oldu :(

      Sil
  17. Flashın otomatik olması ve parlaklık ayarındaki değişiklik kötü olmuş.Ben kendi düzeyimi kendim seçerim eskiden ne güzel tek tıklamada geliyordu şimdi ta ayarlar ekran parlaklık yoluna gitmem gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dert etme dostum power toggle kullan hem ekstralarını da keşfedince vazgeçilmezin olacak power toggle

      Sil
  18. Bende de revovery de yuklerken hata verip yarıda kaliyor. Çözümü yok mu? :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mahmut daha once custom rom felan yükledin mi bende aynısı oluyor daha onceden custom rom root felan yapıp sonra orjinal roma donmustum sendeki problemde bunlardan kaynaklanıyor olabilirmi?

      Sil
  19. Bu son güncellemeyi geri alma şansımız var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogdaki orjinal romu yükleyin yükleme yaptıktan sonra yazılım güncellemeden iki defa güncelleme yapıyorsunuz en son üçüncü güncellemeyi yapmıyorsunuz bir önceki güncellemede kalmış oluyorsunuz. Kamera flaşı falan hepsi düzeliyor.

      Sil
  20. admin yeni güncelleme dosyasını nasıl temin edebilirim yada sende varmıdır varsa paylaşımını bekliyorum şimdiden tşkler..

    YanıtlaSil
  21. Flash olayı o kadarda sorun değil alternatif kamera programları ile bu sorun giderile bilir.. Örnek Camera FV5 gayet şık ve kaliteli

    YanıtlaSil
  22. Samsung telefonlarda bulunan allshare veya benzeri program varmi discovery için

    YanıtlaSil
  23. Güncellemeden sonra şarj hiç dayanmaz oldu buna acil çözüm lütfen

    YanıtlaSil
  24. Sa ben telefon a ROM ve root atmıstım yeniden orijinal rom a donderdim fakat güncelleme cwm fen açılıp yarıda kalıyor yardım edermisiniz

    YanıtlaSil
  25. Hocam bi de su titreşim olayina çözüm bulabilirsek şahane olur .telefon titreşim modundayken dokunma titreşimi kendiliğinden aciliyor nasil halledecegiz bu isi?

    YanıtlaSil
  26. Güncelleme yapamayan arkadaşlar. Cihaz rootlu olmayacak, cwm olmayacak stok rom ve recovery olacak.Cihazı tamamen orijinal hale getirip güncellemeyi o şekilde yapın.

    YanıtlaSil
  27. Ben telefonu daha yeni aldım.Acaba telefon güncelmi gelecek?yoksa gelince ben mi güncelleyecem.Bu güncelleme nasıl yapılıyor.Bir de bu güncellemeyi yaparsam garanti dışı olurmu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki de garanti dışı kalmaz.%80 güncel gelmez, sizin güncellemeniz gerekecek.

      Sil
  28. Telefonuma bu güncellemeyi yapar yapmaz ilk ekran geldiginde sistem güncelleme programının hatası olan ''waiting for debugger'' baslıklı bir yazı ve altındada ''application sistem güncelleme(process gn.com.android.update)is waiting'' yazısı geliyor bir haftadır bir türlü düzeltemedim ve saatte bir bu uyarının ardından sistem güncelleme yanıt vermiyor kapatmak istermisiniz diyor nasıl duzeltebilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar.şu anda ayni hatayi ben de görüyorum.telefonu unroot etmiştim framaroot programıyla.ama herhangi birseyiyle oynamamistim.simdi superuser i de framarootu da unroot yaparak kaldirdim ama hala hata veriyor.sen bi çözüm bulabildin mi.

      Sil
    2. Ayni sorun bendede oldu ama telefonu rootlamamistim fabrika ayarlarina yükle telefondaki müzikleri görselleri silme yeniden başlat sistem gungellemeye gir bir kaç kez tikla guncelleniyor zaten

      Sil
  29. Telefonumu guncellerken build prop hatadi verip guncellemeyi iptal ediyor ellede yuklemeye calistim olmuyor 16 gb yardim lutfennnnnn

    YanıtlaSil
  30. Merhabalar,

    Sayın arkadaşlar 4GB Discovery kullanıyorum, son zamanlarda, alet kendini resetliyor ve açıldığı zaman SIM kart değiştirildi başlığı ile bir konu açılıyor ve altında hemen Yeni SIM kartı algılandı. Şu anki varsayılan SIM ayarları yazarak devam ediyor. Genel olarak yazılan yorumları okudum, son dönemde, yani klasik (facebook, twitter,skype,VK, Odnoklassnik sosyal siteler) dışında, öğrendiğim dil ile ilgili Pleco diye bir Çince programı yükledim. Bu sorunla ilgili nasıl bir adım atmam gerekir, bir fikir verebilirseniz memnun olurum.

    Saygılarımla
    Evren Aydemir

    YanıtlaSil
  31. Flash ın otomatik olması yüzünden gece fotograf çekimi yapamıyorum.bembeyaz ekrandan başka hiç bişey görünmüyor.eski hali daha iyiydi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçici çözüm dili türkçe dişinda yapinca duzelio
      Sikisirsan oyle yap

      Sil
  32. Iyi aksamlar arkadaslar,
    Uzun zamandir kullaniyorum ama son zamanlarda cihazda bi yavaslama soz konusu oldu. Bir kac defa sifirladim ama cozum olmadi. Guncelleme kaldirma durumu olmadigi ixin baska bi yol sunacak yada cozumu olan varmi. Simdiden tesekurler

    YanıtlaSil
  33. Ya bu kamera isi berbat olmuş acaba bayisine gotursem eski sürüme yükleme yapabilirler mi ???

    YanıtlaSil
  34. Merhaba Yetkililer. Çevremdekilere tavsiye ettiğim 6. telefondaki problem... Yurtdışından gelen 4gb discovery e, 18 Kasım 2013 güncellemesini yaptık ve açılış ekranı sonunda kilitlenip kaldı. wipe reset ve sistem factory reset attım düzelmedi. bunu nasıl çözebiliriz? Çok çok acil çözebilir misiniz?
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  35. Telefonum rootluydu sistem güncellemesinde hata verdiği için unroot yaptım fakat yinede sistem güncellerken hata veriyor wipe data yapıp verilerimi silmek istemiyorum nasıl güncelleyebilirim?

    YanıtlaSil
  36. yeni guncelleme yaptim ama ayarlar bozuk ayarlar simgesi yok ve ayarlarin icerigi degismedi bir baska kisidede ayni sorun var ama bir baskasinda bir sorun yok nasil ayarlayabilirim?

    YanıtlaSil
  37. Guncelleme yapmak istedigim de (prosesgn. Com.android.uptede) diye yazi cikiyo ne yapmaliyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendede aynı problem var

      Sil
    2. Tel güncelleme yapmıyo sistem yüklemeye bile giremiyorum process gn.com.android.update yazısı geliyor bu sorunu nasıl söze bilirim tel delirdi sanki işlemler hep hata veriyo lütfen yardım

      Sil
  38. Bendede aynı sorun var tel aptallaştı (process gn.com.anroid.update) diyo sistem güncellemeye girmiyor bile lütfen yardım

    YanıtlaSil
  39. güncellemeyi yüklmedim ama şu durumda gece fotoğraf çekerken flaş açtığımda ekran bembeyaz görünüyor ,otomatik flaş ta da aynı sorun bunun çözümü nedir.
    güncelleyen arkadaşlarıma soruyorum onlarda da aynıs sorun var...

    YanıtlaSil
  40. GN.com.android.update sorunu yaşıyorum arkadaşlar sürekli bu bildirimi aliyorum ve sistem güncellemeleri bölümüne erisemiyorum ne yapmam gerekiyor ?

    YanıtlaSil
  41. Merhabalar ben sistem güncelleme yaptım ama karşıma saçma sapan İngilizce BİR yazı çıktı ve bu adresi gönderdi ama sürekli karşıma çıkıyor ne yapmam lazim ? 3kere telefonu açtım kapattık duzelmedi ve ben bu sistem güncellenmesini yaptıktan sonra telefonumu USB ile PC bağlıyorum SD kartını okumuyor ... Yardımcı olursanız lütfen bulamadım anlayamadım

    YanıtlaSil
  42. Bende guncellemeyi acamiyorum ne yapacam acaba

    YanıtlaSil
  43. arkadaşlar telefon güncellenince garanti dışı olurmu?

    YanıtlaSil
  44. Selam arkadaşlar tüm sorunları giderseniz için bana ulaşın yeter Denizli varsa görüşelim uzaksaniz telden anlatirim herşey ücretsiz merak etmeyin bu basit uygulamar için tek yöntem var ulaşmanız yeter tüm aklınıza takılan sorular bende cevap sizleri bekliyorum. 05458531065

    YanıtlaSil
  45. Asla güncelleme olduğu zaman garanti dışı olmaz telefon

    YanıtlaSil

Lütfen yorum yazarken yazım kurallarına uyunuz.
Yorumlar yönetici onayı sonrası yayınlanmaktadır.
Saçma sapan yorumlar yayınlanmayacaktır.