18.11.2013 GM Discovery Güncellemesi


Gecikme için kusura bakmayın sevgili okurlar.

GÜNCELLEME İLE GELEN ÖZELLİKLER VE DEĞİŞİKLİKLER :


İndirme Linki :

18.11.2013 GM Discovery Güncellemesi için “53 yorum” bulunmaktadır.

  1. Şu telefon kilitteyken ses tuşlarıyla şarkı değiştirme özelliğini ne samsung ne htc ne sony ne iphone yapamadı be işte bu yüzden çok sevdim ben bu telefonu kralsın gm bundan sonra tek tercihim gm olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Htclerde cok uzun zamandir var eski telefonun desire c den biliyorum. Bence gec bile kalinmisti

      Sil
  2. selam ben güncelledim suan kamerada flaş işareti yok flaş devreye girmiyor fotograf cekimlerim flaşsız flaş işareti yok. resim cekerken flaş devreye girmiyor ama kamera cekerken giriyor. güncelleyen arkadaşlardada bu sorun oldumu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayni sorun bende de var. Galeriye cift dosyalama ve son cekilen resme gecis yapmama gibi sorunlar da bi onceki guncellemede olmustu. Bu sorunlarin cozumunu anlatacak olan var mi?

      Sil
    2. Foto modu değiştir olur

      Sil
  3. güncellemeden sonra resim cekerken flash calışmıyor flaş işaretide yok. bu sorunu yaşayan varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefon ortam ışığına göre kendisi karar veriyor flaşa.

      Sil
  4. bunu telefonumuza nasıl yükleyeceğiz

    YanıtlaSil
  5. cihazım rootlu güncelleme yapamıyorum yardım lütfennnnnnnnnn

    YanıtlaSil
  6. Guncelleme sonrası kamera flash problemi çözülmelidir. Birakinda ortamdaki ışıka biz karar verelim

    YanıtlaSil
  7. Android surumum neden guncellenmedi yardim pls?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güncelleme Google'ın Android güncellemesi değil.General Mobile'ın telefon güncellemesi.Telefondaki bazı hataları düzeltmek için.

      Sil
  8. Bu guncellemeden sonra uavaslama ozellikle twitter uygulamasinda yavaslama yasayan varmi

    YanıtlaSil
  9. Peki android guncellemesini nasil yapabilirim

    YanıtlaSil
  10. iyi günler. günccelleme yapınca telefon ayarları sıfırlanıyor mu ? internet ayarları vs.a

    YanıtlaSil
  11. Yanlislika smsi kitledim şifre sormadi. Simdi smsi silmek ve kiliti kaldırmak istiyorum şifre soruyor. Şifre girmedimki. Bu konuda yardimci olurmusun?

    YanıtlaSil
  12. Telefonu guncelledim.fakat flash gorunmuyor guncellemyi silme imkani varmi?

    YanıtlaSil
  13. Ya kisayol tuslarini bildirim isigi olarak kullanabiliyomuyuz

    YanıtlaSil
  14. Fotoğraf Çekerken flaş açma özelliğini geri istiyoruz. Falş kullanmak yasak olan yer var tercih etmediğmiz yer var. Makine kafasına göre takılmasın

    YanıtlaSil
  15. Ben de güncelleme yaptıktan sonra line programında sorun yasamaya basladim. Bir önceki sürümde herhangi bir problem yoktu. Başka bir arkadaşımda da ayni problem var. Bu problemi nasil çözebiliriz bilen varsa yardim edebilirim?

    YanıtlaSil
  16. Konu ile alakasız ama lütfen yardım edin...
    Telefonu rootladım SuperSU yüklendi ancak supersu kodlaması yok diyor acil yardım

    YanıtlaSil
  17. Ayni sorun bendede var .s telefonum zaten rootluydu sonra hu gunceli yukledim simdi su kodlamasi yok diyo biri el atsin acilll !!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. slient modu aktiftir. slient modu kapatın flash çıkacak. aynı sorun arkadaşta da olmuştu. böyle düzelttik

      Sil
    2. Çözdün mü kardeşim

      Sil
  18. Flasin otomatik olmasida nedirki ama ya. Düzelmesi için bir sonraki guncellemeyimi beklicez yani ?

    YanıtlaSil
  19. line uygulaması bağlantı hatası vermeye başladı güncellemeden sonra buna yokmu bi çare lütfen yardımcı olun !!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de ayni problem var. Telefoncuya goturdum güncellemenin kendisinde sorun var dedi. Bir sonraki güncellemeyi bekleyecekmişiz. Telpayi aradim telefonu faturasiyla gönder bakalim dediler ama ben gonderemedim

      Sil
    2. ya bende çok uğraştımda sırf line uygulaması yüzündende gönderemem telefonu mecburen bi sonraki güncellemeyi bekleyeceğiz o da en erken 1 ay sonra gelir sanırım en sevdiğim uygulamaydı line yazık oldu

      Sil
  20. BU GÜNCELLEMEYİ TELEFONUN İÇİNDEKİ SİSTEM GÜNCELLE YERİNDEN YAPTIM ŞARJ FULLDÜ GÜNCELLEME BİTTİ TELEFON OTOMATİK YENİDEN AÇILDI AMA AÇILIRKEN AÇILIŞ ANİMASYONUNUN SONUNDAKİ DİSCOVERY YAZISINDA KİTLENDİ KALDI BATARYAYI ÇIKARIP TAKTIM AMA YİNE AYNI YERDE KİTLENDİ. WİPE DATA FACTORY RESET VE WİPE CACHE YAPIP REBOOT ATTIM AMA YİNE AYNI YERDE KİTLENİYO TELEFON. HAFIZA KARTI VE SİM KARTI ÇIKARTIP TEKRAR AÇTIM YİNE AYNI YERDE KİTLENİYO. NE YAPABİLİRİM ACABA http://www.facebook.com/ayberkerdinc06

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşım benimde başıma geldi,servise yolladım 50 tl verdim düzeldi.sende gönder istersen.

      Sil
  21. Kamera problemi olan arkadaşlara Line Camera öneriyorum. Kullanışlı bir program. Programı beğnmeseniz bile flaş kontrolü yapabiliyorsunuz. Yeni güncelleme gelene kadar sırf bu yüzden bile kullanılabilir.

    YanıtlaSil
  22. Hocam bu GM güncellemesiymiş. android güncellenmesini nerden kontrol edeceğiz.Birde bnm tel 16 GB bu ilk güncelleme miydi ?

    YanıtlaSil
  23. Kulaklıktan radyo frekansını değiştirmeyide ekleseler cok güzel olacak frekans değiştirmek için her seferinde telefonu cıkarmak gerekiyor

    YanıtlaSil
  24. Güncellemeyi nasil geri silebiliriz

    YanıtlaSil
  25. arkadaşlar flaşh açma kapama özelliği kaybolmadı sadece basit bir çeviri hatasından kaynaklı bir sorun olduğu söyleniyor......son güncellemede çeviri hatasından dolayı o özellik görünmüyormuş......

    YanıtlaSil
  26. Arkadaşlar s.a. 16 Gb lik modeli kullanıyorum ve daha bir sürü yer olmasına rağmen; ''Phone Storage is full, please delete useless files... Uninstall application'' yazıyor. Daha bir sürü yer var telefonda. Ama depolamay girdiğimde. Sistem kapasitesi 4.90gb boş 1mb...sistem kapasitesi 11.10 gb boş 6.57 gb yazıyor. Yanlış olan nedir?

    YanıtlaSil
  27. merhaba. son güncellemeden sonra oldu galiba. Facebook twitter whatsapp ve foursquare gibi uygulamaları battery doctor uygulamasıyla kapatmama rağmen 10-15 dakika sonra tekrar baktığımda yine çalışıyor görünüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Ayrıca bataryanın daha uzun süre gitmesi için kullandığınız yöntemler neler?

    YanıtlaSil
  28. Flash konusu manuel olmalı.bu telefona bu şekilde yakışmıyor

    YanıtlaSil
  29. yeni yukledigim programlara ait widgetlar widget menusunde yok ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  30. Güncelleme den sonra bende şöyle bir sorunu fark ettim. Örnegin telefonda internet acik iken metroya biliyorum. Sonra tekrar ciktigimda telefonda internet tekrar faal olmuyor. Yeniden interneti kapatip tekrar actiktan sonra aktif oluyor.

    YanıtlaSil
  31. sayın admin dokunmatik kabibrasyonla ilgili bilginiz varsa paylaşabilirmisinz.
    msj yazarken a ya basıyorum 2 harf cıkıyo ekran kaydırıyorm kaymıyor bunun sorununu nasıl halledebilirim ?

    YanıtlaSil
  32. Yeni yuklenen programlara ait widgetlar widget menusunde çıkmıyor, yok. ekrana kısa yolunu atıyor. Dolayısı ile buda bir işe yaramıyor.Problemi çözen var mı? Fabrika ayarlarına getirsek düzelir mi ?

    YanıtlaSil
  33. ses tuşlarıyla müzik değişmiyor nasıl halledeceğiz

    YanıtlaSil
  34. Merhaba,android sürümü yazısına birkaç kez üst üste tıklandığında jelly bean animasyonu çıkıyor.Ayrıca telefondaki derleme numarasına 7 kez tıkladığımda ''tebrikler artık siz bir geliştiricisiniz'' diye bir yazı çıktı.bunun bir sakıncası varmıdır?

    YanıtlaSil
  35. Merhaba, bir arkadaşıma tavsiye ederek discovery modelini aldırdım. Arkadaşım sırf "line" programı için alacağını söylediğinde line programında sorun olabileceğini hiç tahmin etmemiş, kolayca çalıştırabileceğini söylemiştim. Fakat line programı hem onda hem bende hem de diğer discovery modellerinde sürekli bağlantı hatası veriyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lıne programı acıkken yenıden başlat yapıyorsun ardından tekrar acıldıgında zaman kaybetmeden ınternetı acıp lın e gırıyorsun ben oyle cozdum su an calısıyor lıne bende

      Sil
    2. lıne programı acıkken yenıden başlat yapıyorsun ardından tekrar acıldıgında zaman kaybetmeden ınternetı acıp lın e gırıyorsun ben oyle cozdum su an calısıyor lıne bende

      Sil
  36. Mrb, galeriye taşı gelmesini, kronometrede anlamsız donmalarının giderilmesini, kamera kalitesinin son güncellemeyle düşmesinin giderilmesini ve flashı manuel olmasını, optiminize et widget inine tıklandığında ikondaki b9zulmanın giderilmesini talep ediyorum.. Kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  37. Arkadaşlar güncellemeyi bende İngiliz güncellemesi değil diye atmıyor.

    YanıtlaSil
  38. Arkadaslar bu bildirim ışıği gelecek dedikleri guncelleme nezaman gelicek

    YanıtlaSil
  39. Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık iki aydır discovery kullanıyorum daha önce güncelemeyi denemiştim fakat olmamıştı ben de üstünde durmamıştım. Bugun arkadaslarımda güncellemeyle gelen yenilikleri vs görünce güncellemeye karar verdim ve yine olmadı. Güncelleme dosyası iniyor güncelle seçeneğine basınca güncelle dediğim halde bir işlem yapmıyor, bir önceki ekrana yönlendiriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba? Nasık güncelleyebilirim?

    YanıtlaSil
  40. Merhabalar. Telefonumun ekranın ortasında iki noktada ışık daha parlak geliyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Telefon yere düşmedi ya da herhangi bir yere çarpmadı.

    YanıtlaSil

Lütfen yorum yazarken yazım kurallarına uyunuz.
Yorumlar yönetici onayı sonrası yayınlanmaktadır.
Saçma sapan yorumlar yayınlanmayacaktır.